Ontmoet jezelf
Ben jij iemand die altijd klaar staat voor een ander, ben je vooral druk met wat een ander nodig heeft? Wat als je die levenservaringen nu eens voor jezelf zou gaan gebruiken, je eens afstemt op jezelf? Hier kunnen alleen maar prachtige ervaringen uitkomen, bewustzijn, inzichten, ruimte en energie.

Wij willen je graag helpen in deze omschakeling, leren hoe je jezelf weer kunt voeden en horen, door je intuïtie nu eens te gebruiken voor jezelf. Gun je deze ontwikkeling en teken en zing met ons mee. Dat zijn de instrumenten  waar we in deze workshop mee aan de gang gaan.
Je mag er zoveel uithalen als je wilt, nu zijn wij er voor jouw.
Basisvaardigheden voor tekenen en zingen zijn daarbij absoluut niet nodig, juist fijn als je vanuit niets kunt beginnen. Het verlangen om mee te doen is genoeg.
Wanneer:
dinsdagmiddag 16 oktober 2012, van 13.30 tot 17.00 uur.
zondagochtend 18 november 2012 van 9.30 tot 13.00 uur.                                                       
Verdere informatie
De kosten zijn 45 euro pp, incl. koffie/thee en wat lekkers.
De groep bestaat per keer uit 6 tot 12 personen.

Locatie
De Hooikap van de Poelboerderij, Veerdijk 106 in Wormer.
25 Minuten wandelen vanaf station Wormerveer, uitstekende parkeergelegenheid.

Voor informatie of deelname:
Jacintha: 06-555 74 638 of jacintha@rondommuziek.nl
Anneke:06-36003997 of art@annekekieft.nl

Laat je verwelkomen en doe mee!
Jacintha van Zwet en Anneke Kieft.

 

 

Helend intuïtief tekenen

Ik geef workshops in Helend intuïtief tekenen, ofwel tekenen vanuit je ziel. Tekenen vanuit je ziel klinkt heel lastig, hoe doe je dat? Het is niet meer dan ontspannen, in rust kijken/voelen in jezelf, door middel van meditatie en visualisatie. Je geest even een time-out te geven en je ziel de kans geven om een glimp te laten zien, een inzicht, nieuwe kennis, bevestiging, patronen, blokkades, kwaliteiten en het nog onbekende weer herinneren. Je kunt dit visueel maken door te tekenen, je hand het werk laten doen. Zodat je een spiegel maakt van dat wat je ziel je op dat moment wilt meegeven. Erop vertrouwend dat wat de ziel laat zien op dit moment, is wat je nu kunt gebruiken en kunt dragen, ter ondersteuning in je dagelijkse leven. Het kan voedend, ontspannend en helend werken voor persoonlijke ontwikkeling en groei.

Ik creëer een veilige omgeving waarin dat mogelijk is om samen met je naar jouw tekening te kijken en de diepere lagen naar boven halen op jouw eigen tempo en niveau.

Voor wie

Voor iedereen die op een laagdrempelige creatieve manier wil ontdekken en onderzoeken met betrekking tot zijn/haar persoonlijke ontwikkeling. Tekenervaring is niet van belang, het gaat niet om het resultaat maar om het proces tijdens het tekenen en wat je ‘spiegel’ reflecteert. Maar gaande weg kun je jezelf verrassen en het brengt je (weer) in contact met je creatieve energie.

Ik geef privé sessies of workshops/cursussen in groepen. Het wordt gegeven in mijn atelier in Beverwijk. Als het een andere locatie betreft dan staat dat eronder vermeld.

blaatje

Privé sessies

Heb je een specifieke hulpvraag dan is een privé sessie misschien iets voor jouw. Tijdens de intake kun je de vraag verduidelijken en kun je kijken of je daadwerkelijk met mij verder wilt gaan.
De sessie zelf duurt ongeveer 1 a 1,5 uur.
Kosten 50 euro inclusief materialen.

Helend tekenen vanuit je ziel.

Cursus van 9 lessen.

De cursus wordt gegeven op de zondagen 9okt./30 okt./27 nov. 2011.
8 jan./5 febr./11 mrt./8 apr./13 mei/10 juni 2012.

Lees meer over Helend tekenen vanuit je ziel........

EOF; ?>