Helend intuďtief tekenen
Wegens goede ervaring opnieuw

Dit gaat door middel van het tekenen van de energie van je eigen charkra’s, ondersteunende tekenoefeningen met verschillende materialen en meditatie/visualisatie.
Alle 7 chakra’s (energiecentra’s in je lichaam) worden behandeld zodat er een opbouwende lijn inzit en alle aspecten van je innerlijk langskomen, zeker ook in relatie met je dagelijks leven. Door het werken met de chakra’s vergroot je je bewustzijn en dit geeft een positieve sprong in je persoonlijke ontwikkeling. Je bent vrij om zo ver te gaan als jij wilt, jouw grens is ook die van mij.
Het is het mooist als je geen lessen mist in deze cursus vanwege de opbouw en de groepsdynamiek. Om deze dynamiek vast te houden mag je er van uitgaan dat je eigen chakra tekening thuis afmaakt. In de volgende les kunnen we dan je tekening bespreken.

De cursus wordt gegeven op de zondagen 9okt./30 okt./27 nov. 2011.
8 jan./5 febr./11 mrt./8 apr./13 mei/10 juni 2012.

Tijden: van 9.30 tot 15.00
Aantal deelnemers maximaal 4.
Bij meerdere aanmeldingen kunnen er parallelgroepen worden gestart.
Locatie: Atelier ‘De Arend’, Arendsweg 78, Beverwijk.
Kosten cursus: 525 euro.
Inclusief koffie,thee en soep voor bij de zelf meegebrachte lunch.
Zelf meenemen goede potloden (potloden met voldoende pigment), passer en liniaal, de rest van de materialen zijn inbegrepen.

Wie ben ik

Ik, Anneke Kieft, werk als beeldend kunstenaar. De laatste jaren heb ik mij ook door opleiding op andere gebieden bekwaamd, namelijk effectieve intuďtie en spiritueel kunstzinnig tekenen. Dit is voor mij persoonlijk zeer waardevol geweest en heeft mij geďnspireerd om mijn kunstenaarschap ook in te zetten om anderen in hun ontwikkeling te ondersteunen. Vanuit deze inspiratie geef ik dan ook heel enthousiast deze cursus. Het is nu tijd om mijn kennis en ervaring te delen met anderen.

Contact

Mocht je meer informatie willen over de cursussen of je aanmelden dan kan dat via de website of gewoon bellen.
www.annekekieft.nl
tel:0251-213769 te Beverwijk.

blaatje

.